Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Twentse Matthäus Passion
 • Agnesstichting

  Agnesstichting

  De Agnesstichting ondersteunt koren die moderne vocale kerkmuziek verzorgen, specifieke projecten die tot doel hebben om moderne vocale kerkmuziek naar een breder publiek uit te dragen en specifieke projecten die tot doel hebben het repertoire te vernieuwen.

  details
 • Stichting VOx Impuls

  Stichting VOx Impuls

  a. Het leveren van een duurzame bijdrage aan de zelfredzaamheid van mensen in sociaal economische achterstandsposities door onder meer het stimuleren van ondernemerschap; b. Het zorg dragen voor een duurzame leefomgeving en zich daartoe inzetten voor onder meer behoud van natuur en milieu; c. Het stimuleren en ondersteunen van cultuur in de breedste zin van het woord; d. Al het geen met één en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

  details
 • Stichting Synagoge Borculo

  Stichting Synagoge Borculo

  -Instandhouden van de sjoel te Borculo -het levend houden van de nagedachtenis aan de Joodse oorlogsslachtoffers -het organiseren van culturele evenementen -het geven van voorlichting middels educatieve programma's

  details
 • Stichting I AmJong

  Stichting I AmJong

  Stichting I AmJong heeft als krachtig doel om jeugd en jongeren een buitengewone kans te bieden om het beste uit zichzelf te halen. We erkennen dat er een dringende behoefte is aan zinvolle dagbesteding en vrijetijdsactiviteiten voor deze doelgroep. Daarom zetten we ons in om de persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, een productieve dagstructuur op te bouwen en gemeenschapszin te stimuleren. Onze stichting is vastbesloten om jongeren te empoweren en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun volledige potentieel. We begrijpen dat jongeren vaak behoefte hebben aan betekenisvolle activiteiten die hen uitdagen, inspireren en voldoening geven. Daarom bieden we een breed scala aan programma's, workshops en evenementen die gericht zijn op het ontwikkelen van hun vaardigheden, talenten en zelfvertrouwen. Het opbouwen van een productieve dagstructuur is van essentieel belang voor jongeren om hun tijd op een zinvolle en constructieve manier door te brengen. We streven ernaar om hen te begeleiden bij het creëren van routines en gewoonten die hen helpen om hun energie en tijd effectief te benutten. Door middel van onze activiteiten moedigen we jongeren aan om hun passies na te streven, nieuwe interesses te ontdekken en hun horizon te verbreden. Bovendien hechten we grote waarde aan het kweken van gemeenschapszin onder jongeren. We geloven dat het gevoel van verbondenheid en samenwerking cruciaal is voor hun sociale en emotionele welzijn. Daarom bieden we mogelijkheden voor jongeren om deel te nemen aan gezamenlijke projecten, teamactiviteiten en vrijwilligerswerk. Hierdoor kunnen ze waardevolle relaties opbouwen, empathie ontwikkelen en een positieve impact hebben op hun omgeving. Stichting I AmJong staat klaar om de jeugd en jongeren te ondersteunen bij het vinden van hun eigen weg naar succes en voldoening. We zijn toegewijd aan het creëren van een omgeving waarin ze kunnen groeien, bloeien en zichzelf kunnen zijn. Samen streven we ernaar om een generatie van zelfverzekerde, veerkrachtige en betrokken jongeren te inspireren die klaar zijn om de wereld te veroveren.

  details
 • Stichting Cultureelde

  Stichting Cultureelde

  ntplooien van culturele activiteiten in Eelde-Paterswolde en omstreken in de breedste zin van het woord, om hiermee de muzikale en culturele pluriformiteit in Eelde-Paterswolde en omstreken te versterken; het bouwen en versterken van de Eeldense community dmv het bijdragen en ontwikkelen van gemeenschapszin en sociale cohesie en inclusiviteit binnen deze gemeenschap.

  details