Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Vrienden van de Paviljoens

  Stichting Vrienden van de Paviljoens

  Het vergroten van de betrokkenheid van mensen en organisaties in en buiten Almere bij de kunstzinnige en museale activiteiten op het gebied van de hedendaagse beeldende kunst van museum De Paviljoens.

  details
 • Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam

  Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam

  SKVR is de basisvoorziening voor cultuureducatie en amateurkunst in Rotterdam die zich in samenwerking met partners in de stad inzet voor culturele vorming en talentontwikkeling van Rotterdammers. SKVR richt zich in de eerste plaats op kinderen en jongeren met het oog op hun persoonlijke ontwikkeling en hun deelnamen als toegerust burger in de Rotterdamse samenleving

  details
 • Stichting Vrienden van Molen de Duif

  Stichting Vrienden van Molen de Duif

  De stichting heeft tot doel, het behoud van de molen De Duif aan de Molenweg te Nunspeet, teneinde de molen in stand te doen houden en een functie laten vervullen als cultuur-historisch erfgoed, en voorsts alles wat daarmee in de meest uitgebreide zin des woords verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Genevieve

  Stichting Genevieve

  Het exploiteren van een museum gericht op enerzijds de geschiedenis van Zandvoort van vissersdorp tot en met badplaats en anderzijds het houden van exposities met kwalitatief hoogwaardige inhoud van door de stichting zelf gehouden kunstwerken als ook exposities met stukken van derden.

  details
 • Koninklijk Nederlands Historisch Genootschap
 • Stichting Theater Kikker

  Stichting Theater Kikker

  Een podium bieden aan kwalitatief hoogwaardige, culturele evenementen, met een focus op toneel, moderne dans en jeugdtheater voor de inwoners van (omgeving) Utrecht.

  details