Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Vrienden van Molen de Duif

  Stichting Vrienden van Molen de Duif

  De stichting heeft tot doel, het behoud van de molen De Duif aan de Molenweg te Nunspeet, teneinde de molen in stand te doen houden en een functie laten vervullen als cultuur-historisch erfgoed, en voorsts alles wat daarmee in de meest uitgebreide zin des woords verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Genevieve

  Stichting Genevieve

  De stichting heeft ten doel het bevorderen van culturele participatie en het stimuleren, coƶrdineren en het doen organiseren van activiteiten en projecten op het gebied van kunst en cultuur. Dit alles in de ruimste zin van het woord en zo mogelijk met een Zandvoorts tintje.

  details
 • Koninklijk Nederlands Historisch Genootschap
 • Stichting Theater Kikker

  Stichting Theater Kikker

  De ontwikkeling van podiumkunst en -kunstenaars mogelijk maken en presenteren, die de stad en al haar bewoners aan elkaar verbindt.

  details
 • Stichting Perdu

  Stichting Perdu

  Perdu wil een podium zijn voor literatuur met de dichtkunst als focus en reflectie en vernieuwing als uitgangspunten. Perdu wil daarmee een broedplaats zijn voor jong en oud talent in de voorhoede van wat gepresenteerd wordt in de poƫzie in samenhang met andere literaire genres en disciplines. Dat talent betreft niet alleen de kunstenaars zelf maar ook de vrijwilligers voor wie het werken bij Perdu als leerschool en springplank naar het professionele werkveld kan fungeren.

  details
 • Stichting Internationaal Kamermuziekfestival Amersfoort

  Stichting Internationaal Kamermuziekfestival Amersfoort

  Het organiseren van een jaarlijks meerdaags kamermuziekfestival te Amersfoort

  details