Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting De Plak

  Stichting De Plak

  Het steunen van activiteiten in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe op sociaal-cultureel en sociaal-maatschappelijk gebied, alsmede op het gebied van sport en cultuur.

  details
 • Stichting Oude Gelderse Kerken

  Stichting Oude Gelderse Kerken

  Het behouden en beheren gebouwde Religieuze Monumenten in de Provincie Gelderland; SOGK is een neutrale stichting. Behouden in kwalitatief goede staat van onderhoud.

  details
 • Stichting Nederlandse Vioolconcoursen

  Stichting Nederlandse Vioolconcoursen

  Het Nederlandse Vioolconcours heeft de volgende doelstellingen: A) Het opsporen, stimuleren en begeleiden van viooltalent in heel Nederland door de organisatie van kwalitatief hoogstaande vioolconcoursen, festivalactiviteiten en talentsupport. B) Actief bijdragen aan een hoog artistiek niveau van vioolspel in Nederland. C) Nationale en internationale bekendheid genieten als ontdekker, ontwikkelaar en begeleider van Nederlands viooltalent. D) Mensen enthousiast maken en houden voor de viool, vioolspelen, vioolmuziek, vioolliteratuur en klassieke muziek in het algemeen. E) Een inspirerende gidsorganisatie zijn voor de vioolwereld.

  details
 • Stichting Floriana
 • Stichting Perdu

  Stichting Perdu

  Perdu wil een podium zijn voor literatuur met de dichtkunst als focus en reflectie en vernieuwing als uitgangspunten. Perdu wil daarmee een broedplaats zijn voor jong en oud talent in de voorhoede van wat gepresenteerd wordt in de po√ęzie in samenhang met andere literaire genres en disciplines. Dat talent betreft niet alleen de kunstenaars zelf maar ook de vrijwilligers voor wie het werken bij Perdu als leerschool en springplank naar het professionele werkveld kan fungeren.

  details
 • Stichting Internationaal Kamermuziekfestival Amersfoort

  Stichting Internationaal Kamermuziekfestival Amersfoort

  Het organiseren van een jaarlijks meerdaags kamermuziekfestival te Amersfoort

  details