Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Islamitische Stichting Nederland (Hollanda Diyanet Vakfi) Mescidi Aksa Camii

  Islamitische Stichting Nederland (Hollanda Diyanet Vakfi) Mescidi Aksa Camii

  De doelstelling zoals statutair vastgesteld: Het beheren en exploiteren van gebouwen, die worden gebruikt voor sociale, culturele en religieuze activiteiten. Het verstrekken van religieuze, culturele en sociale activiteiten en het bieden van hulp aan Islamieten, die een bij de stichting in beheer zijnde moskee en sociaal-culturele ruimte bezoeken. De verkoop aan de bezoekers van de moskee en sociaal-culturele ruimte van levensmiddelen, kranten, tijdschriften en boeken. Het in stand houden en creĆ«ren van mogelijkheden voor de in Winterswijk e.o. verblijvende Islamieten om te kunnen voldoen aan hun godsdienstige plichten. Het bevorderen van het welzijnsklimaat van de Turks-Islamitische gemeenschap in Winterswijk e.o. en het geven en steunen van Islamitisch onderwijs aan geĆÆnteresseerden. Het verstrekken van culturele en sociale activiteiten en het bieden van hulp aan in Nederland wonende Islamieten. Het (doen)organiseren van sociale, culturele en sportieve evenementen en het deelnemen aan dergelijke evenementen. Het bevorderen van de emancipatie van de Turks-Islamitische vrouwen in de gemeente Winterswijk. De stichting beoogt niet het maken van winst.

  details
 • Tyangaa Saamaka Marronmuseum

  Tyangaa Saamaka Marronmuseum

  adviseren en ondersteunen van organisaties en projecten t.b.v. het Saamaka Marronmuseum in Suriname, het verkrijgen van financiering voor de uitvoering van projecten, de vereniging heeft een algemeen belang en zal geen commerciele activiteiten ontplooien. De vereniging is niet gericht op het maken van winst.

  details
 • Stichting Taptoe Delft

  Stichting Taptoe Delft

  Het met regelmaat organiseren van een taptoe in Delft

  details
 • Stichting Vrienden van de Stichting Taptoe Delft

  Stichting Vrienden van de Stichting Taptoe Delft

  Het bevorderen van de activiteiten van de te Delft gevestigde stichting met volledige rechtsbevoegdheid: Stichting Taptoe Delft

  details
 • Matthijs Vermeulen Stichting

  Matthijs Vermeulen Stichting

  Het bevorderen van de verspreiding van de composities van Matthijs Vermeulen door het verzamelen van gelden voor het in druk uitbrengen van zijn partituren en voorts al hetgeen dat met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

  details
 • Stichting Eurosonic Noorderslag

  Stichting Eurosonic Noorderslag

  Het stimuleren van de Europese popmuziek en popmuziekcultuur, met bijzondere aandacht voor talentontwikkeling en alles wat daarmee in de ruimste zin verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details