Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Ave Rex Christe

  Stichting Ave Rex Christe

  Doelstelling van de stichting is het behoud en instandhouden van kasteel Hoensbroek.

  details
 • Didi Foundation

  Didi Foundation

  Het doel van onze stichting is om de kinderen van 0 tot 18 jaar in het kindertehuis "St. Judes Foundlinghome" in Jhansi te India een goed bestaansrecht te geven en de levensomstandigheden zo aangenaam mogelijk te maken. Ieder kind heeft recht op een fijn leven. Denk daarbij aan je eigen veilige en schone woonomgeving. Wij als stichting ondersteunen het kindertehuis met: aanschaf van persoonlijke hygiƫne spullen, 3x per dag gevarieerde maaltijden, educatie, medicatie, schoon drinkwater. Dit allen in een veilige en liefdevolle "thuis situatie". Daarnaast bieden wij financiƫle hulp/support aan ieder kind die na de middelbare school een vervolgopleiding wilt gaan volgen. Missie/ zelfredzaamheid Sinds 2007 ondersteunen wij het kindertehuis, helpen financieel en adviseren waar nodig is. Wij zijn vooral gericht op (wees)kinderen die helaas niet in hun eigen familie kunnen opgroeien. Ieder kind gaat naar school en rond deze ook af. Het is voor deze kinderen de enige manier om zelfstandig gaan te leven. Het sociale vangnet voor deze groep kinderen in India is minimaal. Onze missie is om deze kinderen te ondersteunen en te begeleiden bij hun ontwikkeling van kind naar jong volwassenen die later op eigen benen kunnen staan.

  details
 • Gemma Mentzel Stichting

  Gemma Mentzel Stichting

  de belangstelling van jonge mensen voor kunst en cultuur op het terrein van de beeldende kunst opwekken en bevorderen door in samenwerking met het Dordrechts Museum onderzoek te doen en activiteiten te ontwikkelen die betrekking hebben op educatie

  details
 • Stichting concert DJS

  Stichting concert DJS

  organiseren van concerten

  details
 • Stichting Museum Rock-Art Hall of Fame Holland

  Stichting Museum Rock-Art Hall of Fame Holland

  Het verzamelen, beheren en exposeren van muzikaal cultureel erfgoed

  details
 • Stichting Hendrik Chabot

  Stichting Hendrik Chabot

  De Stichting heeft ten doelhet opzetten en in stand houdenvan en voor publiek toegankelijk museum en kenniscentrum over het leven en werk van de schilder/beeldhouwer Henk (Hendrik) Chabot (1894-1949) en zijn tijdgenoten en geestverwanten; alsmede kenniscentrum van kunst en architectuur gerelateerd aan het museumgebouw (Rijksmonument, Museumpark 11 te Rotterdam) en haar omgeving.

  details