Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Cultuurhuis Hoogeveen

  Stichting Cultuurhuis Hoogeveen

  Bevorderen van het culturele leven in de gemeente Hoogeveen

  details
 • Stichting Continuïteit O.T.

  Stichting Continuïteit O.T.

  a. Het uitbrengen, produceren, coproduceren, mogelijk maken of mede mogelijk maken van muziek-, dans- en andere theaterproducties en theatrale projecten in de ruimste zin van het woord, die in het algemene belang worden georganiseerd. b. En het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Ave Rex Christe

  Stichting Ave Rex Christe

  Doelstelling van de stichting is het behoud en instandhouden van kasteel Hoensbroek.

  details
 • Didi Foundation

  Didi Foundation

  Didi Foundation doelstelling. Het doel van onze stichting is om de kinderen van 0 tot 18 jaar in het kindertehuis "ST. Judes Foundalinghome" te Jhansi een goed bestaansrecht te geven en de levensomstandigheden zo aangenaam mogelijk te maken. Ieder kind heeft recht op een fijn leven. Denk daarbij aan je eigen veilige en schone woonomgeving. Wij als stichting dragen een steentje bij aan: persoonlijke hygiëne, 3x per dag gevarieerde maaltijden, educatie, medicatie, schoon drinkwater. Dit allen in een veilige en liefdevolle "thuis situatie". Daarnaast bieden wij financiële hulp/support aan ieder kind die na de middelbare school een vervolgopleiding wilt volgen. Missie/ zelfredzaamheid Sinds 2007 ondersteunen wij het kindertehuis, helpen financieel en adviseren waar nodig is. Wij zijn vooral gericht op (wees)kinderen die helaas niet in hun eigen familie kunnen opgroeien. Ieder kind gaat naar school en rond deze ook af. Het is voor deze kinderen het enige ticket op een zelfstandig leven. Het sociale vangnet voor deze groep kinderen in India is minimaal. Onze missie is om deze kinderen te ondersteunen en te begeleiden bij hun ontwikkeling van kind naar jong volwassenen die later op eigen benen kunnen gaan staan.

  details
 • Gemma Mentzel Stichting

  Gemma Mentzel Stichting

  de belangstelling van jonge mensen voor kunst en cultuur op het terrein van de beeldende kunst opwekken en bevorderen door in samenwerking met het Dordrechts Museum onderzoek te doen en activiteiten te ontwikkelen die betrekking hebben op educatie

  details
 • Stichting concert DJS

  Stichting concert DJS

  organiseren van concerten

  details