Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting MOOI

  Stichting MOOI

  bestuur en administratie voor het in het veld en op de vestigingen uitvoeren van maatschappelijk werk, peuterspeelwerk, school-en kinderopvang, ouderenwerk, inburgering, activering en andere vormen van sociale ontwikkelingen en sociale ondersteuning, waaronder ondersteunen van bewonersinitiatieven.

  details
 • Stichting Zebra

  Stichting Zebra

  Het versterken van de eigen kracht van burgers en hun omgeving door middel van het ontwikkelen, uitvoeren, stimuleren, coordineren van en adviseren over vormen van maatschappelijke ondersteuning in de daarvoor in aanmerking komende gebieden in het algemeen en in het bijzonder de gemeente 's Gravenhage, en de regio Haaglanden en omstreken.

  details
 • Stichting Xtra

  Stichting Xtra

  burgers binnen de regio Haaglanden e.o. maatsschappelijk optimaal laten participeren en daarmee een vitale samenleving te realiseren.

  details
 • Stichting VÓÓR Welzijn

  Stichting VÓÓR Welzijn

  Het versterken van de eigen kracht van burgers en hun omgeving door middel van het ontwikkelen, uitvoeren, stimuleren, coordineren van en adviseren over vormen van maatschappelijke ondersteuning in de daarvoor in aanmerking komende gebieden in het algemeen en in het bijzonder de gemeente 's'Gravenhage en de regio Haaglanden en omstreken.

  details
 • Stichting De Plak

  Stichting De Plak

  Het steunen van activiteiten in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe op sociaal-cultureel en sociaal-maatschappelijk gebied, alsmede op het gebied van sport en cultuur.

  details
 • Stichting Exploitatie Hospice Alkmaar

  Stichting Exploitatie Hospice Alkmaar

  Exploitatie van een High Care Hospice te Alkmaar

  details