Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • HubKlup

  HubKlup

  Hoofddoel 1: Versnellen van transitie Door partijen te verbinden Initiƫren, adviseren, onderzoeken en ondersteunen van initiatieven m.b.t. duurzame, emissie loze vers-logistiek (aan de horeca) en het helpen opzetten van deze projecten. Hoofddoel 2: Emissie loze horeca NUL emissie door slimme logistiek Gezonde logistiek is volledig uitstootvrij: vervoer op de fiets of elektrisch aangedreven Hoofddoel 3 :Verlagen van kosten in de keten

  details
 • Stichting Creating Edges

  Stichting Creating Edges

  We zetten stadstuinen op die als healing, food en community garden dienen voor vrouwen die zichzelf, hun omgeving of buurt willen versterken. Dit doen we in buurten waar deze het hardst nodig zijn, met Amsterdam Zuidoost als onze uitvalsbasis. Dit doen wij door te investeren in het mentale, emotionele, fysieke welzijn en sociaaleconomische groei van vrouwen. Dit doen we door toegang te bieden tot groen zodat er een betekenisvolle relatie met groen kan worden opgebouwd. Zodat zij hier veerkrachtiger van worden en zij met deze veerkracht een positieve impact kunnen hebben in hun community en op de volgende generatie.

  details
 • Stichting De Polle

  Stichting De Polle

  De stichting heeft ten doel de bouw van wagens voor de carnavalsgroep de Polle en voorts al hetgeen in de ruimste zin met een en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Dierenvoedselhulp Schiedam