Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Papili

  Stichting Papili

  Het begeleiden van getraumatiseerde vluchtelingen met een verblijfsstatus in Nederland, in 12 bijeenkomsten, 3 fases in de leeftijdscategorie van 23 tot 40 jaar, naar zelfredzaamheid via werk of opleiding. We richten ons op zowel alleenstaande vrouwen, jongvolwassen mannen als gezinnen. We willen traumaverwerking integreren in onze aanpak om deelnemers te helpen hun verleden te verwerken en hun eigen talenten te ontwikkelen.

  details
 • Stichting Herpetofauna

  Stichting Herpetofauna

  De stichting heeft als doelstelling het vergaren van kapitaal voor het ondersteunen van projecten die dierenwelzijn bevorderen, specifiek gericht op de diergroepen behorend tot de orde reptielen, amfibieën en geleedpotigen en de daarbij behorende biotopen en verwante soorten die het voortbestaan van deze diergroepen mogelijk maken. De stichting helpt bij het adviseren van overige organisaties, zoals die door particulieren, stichtingen en overheid worden gevoerd die een gelijkwaardige doelstelling nastreven. De stichting ondersteunt bestaande projecten en helpt bij het opzetten van nieuwe projecten die de belangen van de stichting behartigen. De stichting zorgt voor het uitdragen van kennis over deze diergroepen in de vorm van lezingen, workshops, uitgeven van artikelen, informatiedagen en alle overige gelegenheden waar de mogelijkheden hiervoor bestaan, evenals wervingsmogelijkheden.

  details
 • Stichting Dorpsmoestuin Ovezande

  Stichting Dorpsmoestuin Ovezande

  Beheren en exploiteren van een dorpsmoestuin om daarin groenten te kweken en deze belangeloos te schenken aan Voedselbank de Bevelanden in Goes. De stichting onderschrijft dan ook de doelstelling van Voedselbank de Bevelanden die mensen helpt met een inkomen onder de armoedegrens, door hen te voorzien van een wekelijks voedselpakket.

  details
 • Stichting Richard Krajicek Foundation

  Stichting Richard Krajicek Foundation

  Ons doel is om kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is in beweging te krijgen. Samen met de gemeente biedt de Krajicek Foundation kinderen een veilige plek in de wijk waar zij minimaal één uur per dag onbezorgd kunnen sporten en spelen.

  details
 • Ellen Goudsmit Stichting

  Ellen Goudsmit Stichting

  Het ondersteunen van onderzoek naar de oorzaak van neurologische aandoeningen, in het bijzonder leukodystrofie en daaraan verwante wittestofziekten en het ondersteunen van dakloze mensen.

  details
 • Stichting Afra Tafri Creations

  Stichting Afra Tafri Creations

  Stichting Afra Tafri Creation is er om projecten van de kunstenaar Abhishek Thapar en andere medewerkers die de visie delen te produceren, presenteren en contextualiseren. De stichting is opgericht om het werk een juridische en bedrijfsmatige structuur te geven om het werk van Thapar en potentiële medewerkers te ontwikkelen en distribueren in de internationale podiumkunsten scene.

  details