Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Care for Charity

  Stichting Care for Charity

  Het bieden van internationale humanitaire hulp in de ruimste zin van het woord, door middel van het brengen van voedsel, middelen, distributie, hulp ter plaatse en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn

  details
 • Stichting maak ons blij

  Stichting maak ons blij

  Het werven en organiseren van fondsen ter ondersteuning van oudere en kinderen met een beperking en/of die in armoede leven.

  details
 • Stichting Lean Next

  Stichting Lean Next

  Het creƫren van een netwerk om samen te groeien, een verschil te maken te inspireren en elkaar te sterker te maken, om de wereld stap voor stap te- veranderen en samen vorm te geven. Het gebruiken van educatie, autonome groei, steun van de gemeenschap en doorlopende communicatie als middelen om gendergelijkheid te bereiken en met betrokken partijen en maatschappij een meer inclusief begrip van leiderschap en succes te formuleren, ontwikkelen en uit te dragen.

  details
 • Stichting Schenk een Glimlach
 • Stichting Giving Back

  Stichting Giving Back

  Giving Back staat voor een diverse samenleving waarin iedereen, met wat voor achtergrond dan ook, een gelijke kans krijgt om zijn/haar talent te ontwikkelen. Onze missie is om samen met onze partners en vrijwilligers een relevante bijdrage te leveren aan het vergroten van culturele diversiteit in de top van het bedrijfsleven en de overheid. Samen zetten we diversiteit aan het werk. Zo kunnen deze jongeren in de toekomst andere jongeren weer inspireren en een voorbeeldfunctie vervullen.

  details
 • Nana kwame mensah bediako