Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Friends of VIN, Netherlands

  Stichting Friends of VIN, Netherlands

  Empowering marginalized communities in Nepal. One at a time. Our work centers on putting the efforts for change in the hands of local people and we actively encourage local people to volunteer within their communities, aiming to unite all sectors of society in working together to set up and run local projects. We run these programs with our Nepal-based partner, Volunteers Initiative Nepal (VIN).

  details
 • Stichting BroodNodig

  Stichting BroodNodig

  Armoede iets verlichten voor mensen die door wat voor oorzaak ook niet in staat zijn de noodzakelijke (voedzame) etensmiddelen te kopen ev in combinatie met persoonlijke aandacht.

  details
 • Stichting Plusbus Sittard-Oost

  Stichting Plusbus Sittard-Oost

  * Het bieden van vervoersmogelijkheden voor (oudere) inwoners uit de gemeente Sittard-Geleen/ stadsdeel Sittard. Met name voor hen die wegens sociale en/of fysieke beperkingen niet over eigen vervoer beschikken. * De (oudere) inwoners uit de gemeente Sittard-Geleen/ stadsdeel Sittard de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan de samenleving. * Hiermee willen we bereiken dat inwoners niet in een sociaal isolement geraken, langer zelfstandig kunnen blijven wonen en tevens hun zelfredzaamheid kunnen behouden of vergroten.

  details
 • stichting Comunidade Angolana residente na Holanda

  stichting Comunidade Angolana residente na Holanda

  de stichting heeft ten doel: het (doen) ondersteunen van jongeren die in nood verkeren om zodoende voor hen kansen te creƫren en zo hun leven een kansrijke(re) toekomst te geven, met de eerste focus op Angola, doch zonder zich tot dit land te beperken, alles in de ruimste zin van het

  details
 • Stichting Arusha Community Support

  Stichting Arusha Community Support

  Stichting Arusha Community Support is een kleinschalige en persoonlijke organisatie die zich richt op kansarme families in het noorden van Tanzania, in de regio Arusha. We bieden hulp op drie gebieden: - Stimuleren van onderwijs Kinderen helpen (terug) naar school te gaan en ondersteuning bieden aan scholen - Hulp bij income generating Het doneren van kippen of geiten of een startkapitaal voor het openen van bijvoorbeeld een groentekraam - Voorzien in eerste levensbehoeften Iedereen heeft recht op een dak boven zijn hoofd en eten en drinken

  details
 • Stichting Earlybirds Fotografie

  Stichting Earlybirds Fotografie

  Stichting Earlybirds wil de ouders van prematuur geboren baby's een lichtpuntje schenken in de moeilijke situatie waarin ze zitten. Een fotoreportage als waardevolle herinnering, waardoor zij kunnen terug kijken op een moeilijke periode die naast verdrietig of zorgelijk ook veel liefde kent. Liefde voor hun kind(eren). Foto's zijn een grote steun voor ouders om het verdriet te verwerken. Middels de website en blogs kunnen ouders hun verhaal bespreekbaar maken in de maatschappij. Er rust op een vroeggeboorte nog altijd een taboe en tevens is er veel onbegrip. Middels de website en blogs maken we deze onderwerpen maatschappelijk bespreekbaar en laten we zien dat een situatie heftig is maar ook heel liefdevol.

  details