Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • STICHTING CHILD LEARN NEDERLAND

  STICHTING CHILD LEARN NEDERLAND

  Het bevorderen en ondersteunen van activiteiten gericht op het elimineren van kinderarbeid, realiseren van (basis)onderwijs, scholen en andere onderwijsvoorzieningen voor deze kinderen. Werving en beheren finaniciele middelen hiertoe

  details
 • Nederlandse Stichting International Campaign for Tibet

  Nederlandse Stichting International Campaign for Tibet

  International Campaign for Tibet onderzoekt de actuele situatie in Tibet, lobbyt beleidsmakers, voert actie, brengt actuele ontwikkelingen in Tibet onder de aandacht van media en publiek en steunt concrete projecten in en buiten Tibet.

  details
 • Stichting Wanawa

  Stichting Wanawa

  Visie: Vanuit de kracht van de lokale bevolking een sociale en economisch rechtvaardige toekomt opbouwen! Wanawa gelooft in de kracht van de lokale bevolking in Kenia. In een samenleving waarin ieder mens telt, waar jong en oud de kans krijgt om zijn of haar dromen waar te maken. We willen sociale en economische rechtvaardigheid voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat de lokale bevolking de kracht heeft om Kenia te veranderen. Zij hebben het vermogen om positieve veranderingen in Kenia te maken. Samen met lokale partnerorganisaties dragen we een steentje bij aan deze positieve veranderingen. We creëren kansen om het heft in eigen handen te nemen en die verandering waar te maken en hun eigen toekomst duurzaam op te bouwen. Niet langer denken vanuit armoede, maar vanuit eigen kracht voor jong en oud in Kenia!

  details
 • Stichting Sol

  Stichting Sol

  De stichting heeft ten doel: het ondersteunen van de maatschappelijke strijd van mensen die in hun eigen land het slachtoffer zijn van onderdrukking of discriminatie en voorts al hetgeen in de ruimste zin met één en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Musicians For Human Rights Foundation
 • Stichting SEED Support NL

  Stichting SEED Support NL

  Het verbeteren van de leefomstandigheden van de Samburu, een nomadenstam die leeft in het noorden van Kenia, om armoede te verminderen en uit te bannen

  details