Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting tot steun van Evangelisch Bijbelgetrouw Onderwijs
 • Stichting Evangelische Hogeschool

  Stichting Evangelische Hogeschool

  De missie van de Evangelische Hogeschool is christenjongeren met een vwo-, havo- of mbo-niveau zo toerusten dat zij: vanuit een persoonlijke, levende relatie met God zelfstandig en positief-kritisch als christen kunnen functioneren in studie, studentenleven, maatschappij en kerk, op bijbelgetrouwe wijze hun houding en handelen kunnen bepalen binnen hun (wetenschappelijk) vakgebied en daarin hun verantwoordelijkheid kunnen nemen hun geloof en overtuigingen op een betrokken manier kunnen delen met hun omgeving.

  details
 • Stichting El Ele Yardim ve Dayanisma

  Stichting El Ele Yardim ve Dayanisma

  financieel steunen van (zieke)mensen en studenten die niet in staat zijn hun kosten te kunnen borgen

  details
 • Stichting Wanawa

  Stichting Wanawa

  Visie: Vanuit de kracht van de lokale bevolking een sociale en economisch rechtvaardige toekomt opbouwen! Wanawa gelooft in de kracht van de lokale bevolking in Kenia. In een samenleving waarin ieder mens telt, waar jong en oud de kans krijgt om zijn of haar dromen waar te maken. We willen sociale en economische rechtvaardigheid voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat de lokale bevolking de kracht heeft om Kenia te veranderen. Zij hebben het vermogen om positieve veranderingen in Kenia te maken. Samen met lokale partnerorganisaties dragen we een steentje bij aan deze positieve veranderingen. We creƫren kansen om het heft in eigen handen te nemen en die verandering waar te maken en hun eigen toekomst duurzaam op te bouwen. Niet langer denken vanuit armoede, maar vanuit eigen kracht voor jong en oud in Kenia!

  details
 • Stichting Blindchild

  Stichting Blindchild

  Oprichten van blindenonderwijs voor blind en slechtziende kinderen in minder bedeelde landen.

  details
 • Steunstichting Deurman

  Steunstichting Deurman

  Het ondersteunen van projecten op het gebied van gezondheidszorg en educatie. Aanvragen ontvangen we het liefst via elektronische weg. Ze kunnen verzonden worden naar : Steunstichtingdeurman@kpnmail.nl

  details