Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Josiah Nwugo Foundation

  Stichting Josiah Nwugo Foundation

  Ondersteuning van de dorpsbewoners d.m.v. scholing en schoon water- en energievoorziening. Bijdrage leveren aan het onderhoud van de beide water pompstations en het reeds gerealiseerd computercentrum voor educatie en inkomsten voor dorpsbewoners. De energie voor alle projecten moet grotendeels gebeuren d.m.v. generatoren.

  details
 • Stichting Sol

  Stichting Sol

  De stichting heeft ten doel: het ondersteunen van de maatschappelijke strijd van mensen die in hun eigen land het slachtoffer zijn van onderdrukking of discriminatie en voorts al hetgeen in de ruimste zin met één en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting Amazone Kinderen

  Stichting Amazone Kinderen

  Stichting Amazone Kinderen heeft tot doel armlastigen in het noorden van Bolivia, in het bijzonder de kinderen, hulp te bieden. Onze activiteiten in Nederland zijn erop gericht om donateurs te werven en hun aandacht te vragen voor dit belangrijke werk.

  details
 • De Boeringstichting Oral and Maxillofacial Research Fund Groningen

  De Boeringstichting Oral and Maxillofacial Research Fund Groningen

  De stichting stelt zich ten doel het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en voorlichting op het gebied van de Mondziekten, Kaakchirurgie en Bijzondere Tandheelkunde.

  details
 • Stichting tot Steun aan het Baronie College

  Stichting tot Steun aan het Baronie College

  Ondersteuning niet-subsidiabele activiteiten van St. ROC West-Brabant

  details
 • Stichting Talentenfonds ROC West-Brabant

  Stichting Talentenfonds ROC West-Brabant

  Het belonen van bijzondere prestaties, alsmede het stimuleren en financieel ondersteunen van ideeën en initiatieven van studenten van het ROC West-Brabant

  details