Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • De Boeringstichting Oral and Maxillofacial Research Fund Groningen

  De Boeringstichting Oral and Maxillofacial Research Fund Groningen

  De stichting stelt zich ten doel het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en voorlichting op het gebied van de Mondziekten, Kaakchirurgie en Bijzondere Tandheelkunde.

  details
 • Stichting Talentenfonds ROC West-Brabant

  Stichting Talentenfonds ROC West-Brabant

  Het belonen van bijzondere prestaties, alsmede het stimuleren en financieel ondersteunen van idee├źn en initiatieven van studenten van het ROC West-Brabant

  details
 • Stichting Studiefonds K.P.M.

  Stichting Studiefonds K.P.M.

  Financieel ondersteunen van studenten verbonden aan de G.J.P.P. te Papua (Indonesie)

  details
 • Stichting 4Kenia

  Stichting 4Kenia

  De interventies van Stichting 4Kenia zijn gebaseerd op de volgende pijlers: Wij streven ernaar dat de studenten die zijn opgeleid aan de Kenya School for Integrated Medicine in Kwale County (Kenia) hun opleiding met succes afronden. Op deze manier kunnen zij met het behaalde Diploma de kans vergroten een geschikte baan in de gezondheidssector te vinden en zichzelf in levensonderhoud voorzien. Via Community Health-activiteiten, zoals mobiele klinieken, bereiken wij mensen in de hele provincie en bieden hen gezondheidszorg en voorlichting. Wij dragen bij aan de gezondheidszorg in verafgelegen waar vrijwel nog geen gezondheidszorg aanwezig is. In samenwerking met de Keniaanse Overheid maken wij actief deel uit van de gezondheidsstrategie in Kenia. Door o.a. het opleiden van Community Health Assistants (CHA's) en Voedingsdeskundigen, bieden wij de lokale gemeenschappen de nodige gezondheidszorg. Door samen te werken met de lokale overheid en andere medische opleidingsinstituten in Kenia alsmede internationaal, handhaven wij hoge normen in onze onderwijs- en gezondheidszorgprogramma's.

  details
 • Stichting Arusha Community Support

  Stichting Arusha Community Support

  Stichting Arusha Community Support is een kleinschalige en persoonlijke organisatie die zich richt op kansarme families in het noorden van Tanzania, in de regio Arusha. We bieden hulp op drie gebieden: - Stimuleren van onderwijs Kinderen helpen (terug) naar school te gaan en ondersteuning bieden aan scholen - Hulp bij income generating Het doneren van kippen of geiten of een startkapitaal voor het openen van bijvoorbeeld een groentekraam - Voorzien in eerste levensbehoeften Iedereen heeft recht op een dak boven zijn hoofd en eten en drinken

  details
 • Stichting Saraswathi

  Stichting Saraswathi

  De stichting heeft ten doel: - Het lijden van de arme kinderen in India te verminderen. - Het bieden van ondersteuning in onderwijs, gezondheidszorg en primaire levensbehoeften voor kinderen in India. - Het aldaar bieden van ondersteuning aan weeskinderen en kinderen waarvan de ouders geen zorgtaken vervullen.

  details