Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Cultuurhuis Hoogeveen
 • Stichting Toekomstweg

  Stichting Toekomstweg

  Het steunen van verschillende goede doelen onder andere op het gebied van educatie, maar ook het ondersteunen van weeshuizen en een bejaardenoord in Paramaribo; het verschaffen van middelen en materialen aan deze doelen om het leven in Suriname prettiger te maken.

  details
 • Stichting de Baal

  Stichting de Baal

  het ontwikkelen en financieel ondersteunen van projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en/of natuur in binnen en buitenland en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords (zie oprichtingsakte, zaaknummer 99.9067/RB/MB).

  details
 • stichting heemskerk helpt kansarme kinderen

  stichting heemskerk helpt kansarme kinderen

  Stichting Heemskerk Helpt Kansarme Kinderen - afgekort SHHKK - is een initiatief dat is ontstaan uit de gedachte dat er een heleboel kinderen zijn op de wereld die het een stuk minder goed hebben dan onze kinderen hier in Heemskerk en omstreken. Zo minder goed dat ze zonder hulp van anderen nauwelijks een menswaardig bestaan kunnen leiden. Die hulp wil SHHKK met Uw ondersteuning gaan bieden. SHHKK gaat projecten in ontwikkelingslanden waarbij hulp wordt gegeven ter verbetering van de leef omstandigheden van kinderen ondersteunen. Basis gedachte hierbij is dat die ondersteuning het beste tot zijn recht komt als deze ter plaatse van het te ondersteunen hulp project wordt geboden. Dus niet simpelweg geld opsturen maar samen met de direct betrokken mensen van het hulp project vaststellen wat er nodig is om de leefomstandigheden te verbeteren en dit dan ter plaatse doen door ondersteuning met geld en middelen.

  details
 • Stichting Surizorg

  Stichting Surizorg

  het uiteindelijke doel is het oprichtgen van een hospice in Suriname, het verschepen van 2e kans goederen

  details
 • Stichting Fonds Doctor Catharine van Tussenbroek

  Stichting Fonds Doctor Catharine van Tussenbroek

  Het fonds wil de wetenschappelijke ontplooiing van vrouwen bevorderen.

  details