Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • stichting heemskerk helpt kansarme kinderen

  stichting heemskerk helpt kansarme kinderen

  Stichting Heemskerk Helpt Kansarme Kinderen - afgekort SHHKK - is een initiatief dat is ontstaan uit de gedachte dat er een heleboel kinderen zijn op de wereld die het een stuk minder goed hebben dan onze kinderen hier in Heemskerk en omstreken. Zo minder goed dat ze zonder hulp van anderen nauwelijks een menswaardig bestaan kunnen leiden. Die hulp wil SHHKK met Uw ondersteuning gaan bieden. SHHKK gaat projecten in ontwikkelingslanden waarbij hulp wordt gegeven ter verbetering van de leef omstandigheden van kinderen ondersteunen. Basis gedachte hierbij is dat die ondersteuning het beste tot zijn recht komt als deze ter plaatse van het te ondersteunen hulp project wordt geboden. Dus niet simpelweg geld opsturen maar samen met de direct betrokken mensen van het hulp project vaststellen wat er nodig is om de leefomstandigheden te verbeteren en dit dan ter plaatse doen door ondersteuning met geld en middelen.

  details
 • Morogoro Support Foundation
 • Stichting Surizorg

  Stichting Surizorg

  het uiteindelijke doel is het oprichtgen van een hospice in Suriname, het verschepen van 2e kans goederen

  details
 • Stichting Fonds Doctor Catharine van Tussenbroek

  Stichting Fonds Doctor Catharine van Tussenbroek

  Het fonds wil de wetenschappelijke ontplooiing van vrouwen bevorderen.

  details
 • Stichting Kanchi

  Stichting Kanchi

  Het ondersteunen van wezen en kansarme kinderen in Azie in zijn algemeenheid en Nepal in het bijzonder, door het uitvoeren van projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en verbetering van de levensomstandigheden en economische positie

  details
 • Stichting RESPONZ

  Stichting RESPONZ

  RESPONZ biedt onderwijs en begeleidt leerlingen op een professionele manier naar maximale zelfstandigheid en minimale afhankelijkheid om zo geïntegreerd mogelijk te functioneren in de maatschappij. Wij maken deze ambitie waar door onze medewerkers optimale kansen te bieden tot professionele en persoonlijke ontwikkeling in een aantrekkelijke en inspirerende werkomgeving. We hechten daarbij vanuit de gedachte ‘samen beter, beter samen’ veel waarde aan samenwerking met de ouders van onze leerlingen en andere stakeholders in het veld van onderwijs en zorg.

  details