Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Oud-Katholiek Seminarie

  Stichting Oud-Katholiek Seminarie

  De Stichting heeft ten doel het verzorgen , bevorderen en begeleiden van de ambtsopleiding van priesters, diakens en pastorale werkers en opleiding van theologen voor de Oud-Katholieke Kerk van Nederland; het verzorgen van bijscholing en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

  details
 • Stichting MS Research

  Stichting MS Research

  Stichting MS Research heeft als primair doel het stimuleren en financieren van wetenschappelijk onderzoek naar oorzaak van en oplossing voor multiple sclerose. Daarnaast heeft de Stichting als doelstelling voorlichting te geven over de wetenschappelijke, medische en maatschappelijke aspecten van MS aan een breed publiek. Tot slot stimuleert de Stichting de ontwikkeling van kwalitatieve en toegankelijke zorg voor alle mensen met MS in Nederland. Daartoe wordt intensief samengewerkt met samenwerkingspartners.

  details
 • Stichting Vrienden HagaZiekenhuis

  Stichting Vrienden HagaZiekenhuis

  1. Het bevorderen van welzijn en kwaliteit van verblijf van de patiënten 2. Het bijdragen aan research tbv patiëntenzorg / opleidingsfunctie 3. Het verbeteren van de inrichting en/of bijdragen aan instrumentarium van het HagaZiekenhuis

  details
 • Stichting Dutch UroOncology Studygroup

  Stichting Dutch UroOncology Studygroup

  Stichting DUOS bundelt 30 uro-oncologisch ziekenhuizen in Nederland; initieert studies bij prostaat-, testis- en blaascarcinoom; geeft patiëntenvoorlichting, wekelijks nieuwsbrieven en patientenforum.

  details
 • Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

  Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

  Het Zeldzame Ziekten Fonds is een kleine stichting die met lage kosten een zo hoog mogelijk resultaat probeert te halen. Door het aanschrijven van vermogensfondsen en het organiseren van evenementen halen we geld op voor de financiering van onderzoek en de organisatie van lotgenotencontact. Tevens hebben we het afgelopen jaar een mooie donatie van de Vriendenloterij ontvangen. In 2015 willen we nog meer fondsen aanschrijven en de opbrengst van de evenementen verhogen om tot een omzet van 1 miljoen euro te komen. Het Zeldzame Ziekten Fonds is betrokken en betrouwbaar. Betrokken door de organisatie van lotgenotencontact en betrouwbaar in de manier waarop we werken. We bouwen geen reserves op en de directeur en het bestuur zijn onbezoldigd.

  details
 • De Boeringstichting Oral and Maxillofacial Research Fund Groningen

  De Boeringstichting Oral and Maxillofacial Research Fund Groningen

  De stichting stelt zich ten doel het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en voorlichting op het gebied van de Mondziekten, Kaakchirurgie en Bijzondere Tandheelkunde.

  details