Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting groep B streptokokken

  Stichting groep B streptokokken

  De in 1997 opgerichte Stichting GBS heeft zich ten doel gesteld om een proactieve en stimulerende rol te spelen om in Nederland het aantal neonatale GBS-infecties te minimaliseren.

  details
 • Stichting PEP Den Haag Participatie Emancipatie Professionals

  Stichting PEP Den Haag Participatie Emancipatie Professionals

  De stichting heeft ten doel: het bevorderen van participatie en emancipatie van Haagse burgers en voorts al hetgeen met één en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

  details
 • Trisomy 21 Research Society

  Trisomy 21 Research Society

  De Trisomy 21 Research Society (T21RS) is de eerste internationale vereniging voor wetenschappers die onderzoek doen naar downsyndroom (trisomie 21). De vereniging is een wetenschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, ter bevordering van wetenschappelijk onderzoek naar het Syndroom van Down.

  details
 • STICHTING CHIRURGISCHE INNOVATIE

  STICHTING CHIRURGISCHE INNOVATIE

  Uiteindelijke doel van Stichting Chirurgische Innovatie is om door haar wetenschappelijk onderzoek de gezondheidszorg in het algemeen en in het bijzonder de chirurgische toepassingen en technieken op het gebied van vaatchirurgie, traumachirurgie, gastro-intestinale en oncologische chirurgie en bariatrie verder te ontwikkelen en te verbeteren.

  details
 • Stichting Batumi Roofvogel Club

  Stichting Batumi Roofvogel Club

  De stichting Batumi Roofvogel Club heeft als algemeen doel: “het bevorderen van het onderzoek naar en de bescherming van trekvogels, in het bijzonder trekkende roofvogels, in zuidwestelijk Georgië, en alles wat daar in de ruimste zin van het woord mee verband houdt. “Stichting BRC wil daarom middels fondsenwerving in Nederland, en waar gepast daarbuiten, de activiteiten van het Batumi Raptor Count project ondersteunen.

  details
 • Stichting Safi Sana Foundation

  Stichting Safi Sana Foundation

  het bouwen, laten bouwen en ter beschikking stellen van water en sanitaire voorzieningen door middel van te ontwikkelen en te bouwen “service blocks”; b. het verwerken, begeleiden en exploiteren van ontlasting en organisch afval op een ecologisch verantwoorde wijze; c. het ontwikkelen, stimuleren, implementeren, exploiteren en managen van technologische oplossingen, alsmede technologische vernieuwingen, op het gebied van water, sanitatie en recycling;

  details