Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Dutch Golden Collection Foundation

  Stichting Dutch Golden Collection Foundation

  De doelstelling van de Stichting (Statuten, artikel 2). is het ondersteunen van afgestudeerde musici en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn; de stichting beoogt het algemeen nut, en heeft geen winstoogmerk. De Stichting is een culturele stichting die zich richt op de productie, verspreiding en presentatie van wereldwijd solo- en kamermuziekwerken voor slaginstrumenten door Nederlandse en buitenlandse componisten.

  details
 • Stichting Bevordering Onderzoek Neurologie

  Stichting Bevordering Onderzoek Neurologie

  De bevordering van het wetenschappelijk onderzoek en onderwijs op het gebied van de neurologie te Maastricht

  details
 • Stichting Tinnitusfree

  Stichting Tinnitusfree

  Onze missie is op afzienbare termijn een behandeling te vinden voor Tinnitus

  details
 • Stichting Muco & Friends

  Stichting Muco & Friends

  Doel ANBI: De stichting heeft ten doel: Het (doen) inzamelen van geld voor ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar Cystic Fibrosis en het organiseren van publieksacties om Cystic Fibrosis onder de aandacht van het grote publiek te brengen, al dan niet in samenwerking met de stichting NEDERLANDSE CYSTIC FIBROSIS STICHTING, statutair gevestigd te Baarn. Ingeschreven in het handelsregister onder nummer 41188408, alsmede alles wat met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. De stichting tracht haar doel te bereiken door verkoop van een mascotte (een knuffelaap) en eventueel, andere kindvriendelijke producten, alsmede het bekostigen van publieksacties en alle andere wettelijke middelen

  details
 • Stichting ReumaNederland

  Stichting ReumaNederland

  Dat mensen met reuma nu beter en straks zonder belemmeringen kunnen meedoen in de samenleving

  details
 • Stichting Marcel Brus Fonds

  Stichting Marcel Brus Fonds

  a. Het stimuleren en financieel ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek naar de zeldzame erfelijke ziekte alpha-1 antitrypsine deficiƫntie en daaraan gerelateerde ziekten. b. Het doen verbeteren van de kwaliteit van zorg en leven van mensen met alpha-1 antitrypsine deficiƫntie. c. Het verwerven van fondsen ten behoeve van de hiervoor onder a en b vermelde doelstellingen. d. het aanvaarden van erfstellingen onder het voorrecht van boedelbeschrijving.

  details