Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting AIESEC Nederland

  Stichting AIESEC Nederland

  Het doel van AIESEC Nederland is het ontwikkelen van leiderschap in jongeren. Dit doen wij door het faciliteren van stages en vrijwilligersprojecten voor Nederlandse jongeren (onder de 30) in het buitenland, en het organiseren van stages voor buitenlandse jongeren bij Nederlandse bedrijven. Daarbij organiseren we evenementen die bedrijven en maatschappelijke organisaties en jongeren bij elkaar brengen, waardoor een maatschappelijke dialoog wordt gefaciliteerd, en jongeren professionele vaardigheden worden geleerd.

  details
 • Stichting De Club van Polen

  Stichting De Club van Polen

  Sinds 1989 is de stichting ‘De Club van Polen’ actief in Voorschoten met het inzamelen van hulpgoederen en het organiseren van transporten naar diverse tehuizen in één van de armste delen van Polen.

  details
 • Stichting Friends of VIN, Netherlands

  Stichting Friends of VIN, Netherlands

  Empowering marginalized communities in Nepal. One at a time. Our work centers on putting the efforts for change in the hands of local people and we actively encourage local people to volunteer within their communities, aiming to unite all sectors of society in working together to set up and run local projects. We run these programs with our Nepal-based partner, Volunteers Initiative Nepal (VIN).

  details
 • Stichting Zuiver Afrikaans Water
 • Stichting Vluchteling
 • Stichting Studiefonds K.P.M.

  Stichting Studiefonds K.P.M.

  Financieel ondersteunen van studenten verbonden aan de G.J.P.P. te Papua (Indonesie)

  details