Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting \"De Club van Polen\"

  Stichting "De Club van Polen"

  Sinds 1989 is de stichting ‘De Club van Polen’ actief in Voorschoten met het inzamelen van hulpgoederen en het organiseren van transporten naar diverse tehuizen in één van de armste delen van Polen.

  details
 • Stichting Wanawa

  Stichting Wanawa

  Visie: Vanuit de kracht van de lokale bevolking een sociale en economisch rechtvaardige toekomt opbouwen! Wanawa gelooft in de kracht van de lokale bevolking in Kenia. In een samenleving waarin ieder mens telt, waar jong en oud de kans krijgt om zijn of haar dromen waar te maken. We willen sociale en economische rechtvaardigheid voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat de lokale bevolking de kracht heeft om Kenia te veranderen. Zij hebben het vermogen om positieve veranderingen in Kenia te maken. Samen met lokale partnerorganisaties dragen we een steentje bij aan deze positieve veranderingen. We creëren kansen om het heft in eigen handen te nemen en die verandering waar te maken en hun eigen toekomst duurzaam op te bouwen. Niet langer denken vanuit armoede, maar vanuit eigen kracht voor jong en oud in Kenia!

  details
 • Stichting Friends of VIN, Netherlands

  Stichting Friends of VIN, Netherlands

  Empowering marginalized communities in Nepal. One at a time. Our work centers on putting the efforts for change in the hands of local people and we actively encourage local people to volunteer within their communities, aiming to unite all sectors of society in working together to set up and run local projects. We run these programs with our Nepal-based partner, Volunteers Initiative Nepal (VIN).

  details
 • Stichting Zuiver Afrikaans Water
 • Stichting Vluchteling
 • Soelaas Neglected Diseases

  Soelaas Neglected Diseases

  het faciliteren van uiteenlopende projecten in arme landen rond zogenoemde “neglected diseases”, te weten ziekten, met name infectieziekte, als dengue, neurologische infecties, congenitale infecties en kinderziekten waarvan in tropische landen nauwelijks de omvang bekend is en die niet vallen onder de top-drie van poverty-related diseases (aids, malaria en tuberculose). De Stichting beoogt voorts bij te dragen aan een duurzame verbetering van kennis en infrastructuur in arme landen met betrekking tot niet tevoren benoemde neglected diseases, almede het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, dat alles in de meeste ruime en brede zin van het woord.

  details