Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting 4Kenia

  Stichting 4Kenia

  De interventies van Stichting 4Kenia zijn gebaseerd op de volgende pijlers: Wij streven ernaar dat de studenten die zijn opgeleid aan de Kenya School for Integrated Medicine in Kwale County (Kenia) hun opleiding met succes afronden. Op deze manier kunnen zij met het behaalde Diploma de kans vergroten een geschikte baan in de gezondheidssector te vinden en zichzelf in levensonderhoud voorzien. Via Community Health-activiteiten, zoals mobiele klinieken, bereiken wij mensen in de hele provincie en bieden hen gezondheidszorg en voorlichting. Wij dragen bij aan de gezondheidszorg in verafgelegen waar vrijwel nog geen gezondheidszorg aanwezig is. In samenwerking met de Keniaanse Overheid maken wij actief deel uit van de gezondheidsstrategie in Kenia. Door o.a. het opleiden van Community Health Assistants (CHA's) en Voedingsdeskundigen, bieden wij de lokale gemeenschappen de nodige gezondheidszorg. Door samen te werken met de lokale overheid en andere medische opleidingsinstituten in Kenia alsmede internationaal, handhaven wij hoge normen in onze onderwijs- en gezondheidszorgprogramma's.

  details
 • Stichting Water for Life

  Stichting Water for Life

  Het werven van gelden bij particulieren, bedrijven en instellingen ter aanwending voor ideƫle projecten op het gebied van watervoorziening en sanitatie in ontwikkelingslanden.

  details
 • Tyangaa Saamaka Marronmuseum

  Tyangaa Saamaka Marronmuseum

  adviseren en ondersteunen van organisaties en projecten t.b.v. het Saamaka Marronmuseum in Suriname, het verkrijgen van financiering voor de uitvoering van projecten, de vereniging heeft een algemeen belang en zal geen commerciele activiteiten ontplooien. De vereniging is niet gericht op het maken van winst.

  details
 • Stichting Saraswathi

  Stichting Saraswathi

  De stichting heeft ten doel: - Het lijden van de arme kinderen in India te verminderen. - Het bieden van ondersteuning in onderwijs, gezondheidszorg en primaire levensbehoeften voor kinderen in India. - Het aldaar bieden van ondersteuning aan weeskinderen en kinderen waarvan de ouders geen zorgtaken vervullen.

  details
 • Stichting Gambia-Kids

  Stichting Gambia-Kids

  Kansarme kinderen in Gambia een kans op educatie te geven zowel in het naar school laten gaan, schoolgebouw, voeding en buitenschoolse scholing

  details
 • Stichting Marie-Stella-Maris Foundation

  Stichting Marie-Stella-Maris Foundation

  Het bevorderen van en (doen) uitvoeren van initiatieven die het mogelijk maken schoon drinkwater ter beschikking te (doen) stellen, daar waar nodig.

  details