Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Toekomstweg

  Stichting Toekomstweg

  Het steunen van verschillende goede doelen onder andere op het gebied van educatie, maar ook het ondersteunen van weeshuizen en een bejaardenoord in Paramaribo; het verschaffen van middelen en materialen aan deze doelen om het leven in Suriname prettiger te maken.

  details
 • Didi Foundation

  Didi Foundation

  Het doel van onze stichting is om de kinderen van 0 tot 18 jaar in het kindertehuis "St. Judes Foundlinghome" in Jhansi te India een goed bestaansrecht te geven en de levensomstandigheden zo aangenaam mogelijk te maken. Ieder kind heeft recht op een fijn leven. Denk daarbij aan je eigen veilige en schone woonomgeving. Wij als stichting ondersteunen het kindertehuis met: aanschaf van persoonlijke hygiƫne spullen, 3x per dag gevarieerde maaltijden, educatie, medicatie, schoon drinkwater. Dit allen in een veilige en liefdevolle "thuis situatie". Daarnaast bieden wij financiƫle hulp/support aan ieder kind die na de middelbare school een vervolgopleiding wilt gaan volgen. Missie/ zelfredzaamheid Sinds 2007 ondersteunen wij het kindertehuis, helpen financieel en adviseren waar nodig is. Wij zijn vooral gericht op (wees)kinderen die helaas niet in hun eigen familie kunnen opgroeien. Ieder kind gaat naar school en rond deze ook af. Het is voor deze kinderen de enige manier om zelfstandig gaan te leven. Het sociale vangnet voor deze groep kinderen in India is minimaal. Onze missie is om deze kinderen te ondersteunen en te begeleiden bij hun ontwikkeling van kind naar jong volwassenen die later op eigen benen kunnen staan.

  details
 • Stichting Community-Service Rotaryclub Haarlemmermeerlanden

  Stichting Community-Service Rotaryclub Haarlemmermeerlanden

  Financieel ondersteunen van hulpbehoevende (groepen van) personen en projecten en/of instellingen met een algemeen maatschappelijk belang

  details
 • Stichting Noonkipa Foundation

  Stichting Noonkipa Foundation

  middelen verschaffen voor educatie kinderen maasai Kenia, mogelijk maken van wederzijdse uitwisseling

  details
 • Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg

  Stichting Surinaamse Gehandicapten Zorg

  Surgezo behartigt de belangen van stichting In de Ruimte te Suriname in en vanuit Nederland en heeft als doel het werven van gelden en giften ten behoeve van het huis en de projecten van In de Ruimte in Suriname. Daarnaast geeft Surgezo ook voorlichting over het doel en het werk van In de Ruimte. Surgezo geeft ook informatie aan kandidaten in Nederland die bij In de Ruimte willen gaan werken.

  details
 • stichting hors classe

  stichting hors classe

  Gemeld zij hier, dat de stichting tot doel heeft steun te verlenen aan initiatieven op het gebied van ondersteuning, financieel of anderszins, ter verhoging van de levensstandaard van de inwoners van Segou, Yassalam en de daar omliggende dorpen in Mali

  details