Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Vrienden van Woonzorgcentra Flevoland

  Stichting Vrienden van Woonzorgcentra Flevoland

  Het bevorderen van het welzijn van clienten van Woonzorg Flevoland.

  details
 • Stichting Vrienden van Moldava

  Stichting Vrienden van Moldava

  Het leveren van materialen zoals ziekenhuisbedden, schoolmeubilair, kleding, schoenen, speelgoed en kinderbedjes aan de door onze contactpersoon uitgelichte ziekenhuizen en instellingen in de provincie Moldova. Voorwaarde is dat de bevolking actief meehelpt door bv eerst het klaslokaal te verven voordat er materiaal geleverd wordt. Zodat uiteindelijk de bevolking zelfvoorzienend wordt op dit vlak.

  details
 • Stichting Diamant Zorggroep

  Stichting Diamant Zorggroep

  Wij hebben als doelstelling verschillende doelgroepen in beweging te brengen en / of daar waar mogelijk met elkaar te laten integreren. Dit kan breed worden gezien, zoals ondersteuning bij een afkickproces of het oplossen van eenzaamheid en / of bijdragen aan participatie in de samenleving.

  details
 • Stichting VPTZ Leendert Vriel Twente

  Stichting VPTZ Leendert Vriel Twente

  Optimaliseren van samenwerking tussen in Twente werkzame organisaties die zich bewegen op het gebied van de vrijwilligers palliatieve terminale thuiszorg en het representeren van die organisaties naar buiten toe.

  details
 • Stichting Vervoer Invaliden Ouderen Omgeving Loosduinen

  Stichting Vervoer Invaliden Ouderen Omgeving Loosduinen

  De Stichting heeft ten doel het organiseren en exploiteren van vervoer van ouderen en invaliden die donateur van de Stichting zijn.

  details
 • Sociom