Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Dorpspartij

  Dorpspartij

  Politieke Partij

  details
 • Stichting Vrienden van Leefbaar Rotterdam

  Stichting Vrienden van Leefbaar Rotterdam

  Bekostiging van campagne gemeenteraadsverkiezingen Leefbaar Rotterdam

  details
 • Stichting Herman Heinsbroek Foundation

  Stichting Herman Heinsbroek Foundation

  Het verlenen van hulp op humanitair, cultureel, maatschappelijk, wetenschappelijk en geestelijk gebied.

  details
 • Verenigde Communistische Partij

  Verenigde Communistische Partij

  De vereniging stelt zich ten doel het behartigen van de belangen van de inwoners van Nederland, met name de arbeidersklasse, door het mobiliseren en bundelen van de maatschappelijke krachten, een en ander ter verwezenlijking van een communistische maatschappij.

  details
 • Hoornse Onafhankelijke Partij

  Hoornse Onafhankelijke Partij

  De Hoornse Onafhankelijke Partij is een lokale politieke partij met als doel op te komen voor de inwoners in de wijken en buurten van Blokker, Hoorn en Zwaag.

  details
 • Stichting De Realistische Partij

  Stichting De Realistische Partij

  De Stichting heeft ten doel: Het creƫren van een open en divers platform dat de inwoners van de gemeente Hoorn in de gelegenheid stelt om realistische politiek te bedrijven en realistische politiek in al zijn expressies verbindt. Door deze realistische manier zullen mensen zich verbonden weten in hun (her)beleving, waardoor een immateriƫle meerwaarde ontstaat, dan wel beoogd wordt. Het op vernieuwende wijze bieden van een podium voor het publiek, bemiddelaars als zowel publieke als private instellingen, waardoor specifieke ontmoetingen ontstaan die van belang zijn voor een betekenisvolle ontwikkeling en zichtbaarheid van de realistische manier van lokale politiek voeren, ook daar waar dit niet of nog niet mogelijk is gemaakt.

  details