Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Metro BE/Blauwe Vogels Rotterdam en Omstreken
 • Stichting CircusKabel

  Stichting CircusKabel

  Een positieve bijdrage leveren aan de emotionele en fysieke ontwikkeling van kinderen door samen circustheateractiviteiten te beoefenen. Hiermee werken we zowel aan alle technieken binnen het vak, als aan de sociale cohesie en eigenwaarde van onze deelnemers.

  details
 • Stichting Casa Naranja

  Stichting Casa Naranja

  De stichting heeft zich ten doel gesteld om de sportieve, creatieve en educatieve kanten in de ontwikkeling van kansarme (wees)kinderen in Costa Rica te bevorderen. De stichting wil hiermee bereiken dat deze kinderen zich kunnen ontwikkelen zodat dit een fundamenteel effect heeft op hun toekomst. Stichting Casa Naranja wil voor het eind van 2014 een blijvend, positief en zichtbaar effect hebben op de weeskinderen van weeshuis Casa de Pan te San José, Costa Rica.

  details
 • Stichting Handicamp Overijssel

  Stichting Handicamp Overijssel

  Reizen voor mensen met een lichamelijke beperking tussen 18 en 40 jaar

  details
 • Stichting More2Win

  Stichting More2Win

  Stichting More2Win heeft 3 duidelijke doelstellingen. 1) Het ondersteunen van door de stichting geselecteerde projecten die met name gericht zijn op het inzetten van sport om leefomstandigheden van kinderen/jongeren te verbeteren. Deze projecten vinden met name plaats in de gastlanden van grote sportevenementen zoals het Wereldkampioenschap voetbal of de Olympische Spelen; 2) Het vergroten van het bewustzijn van de Nederlandse bevolking van de sociale omstandigheden rondom sportevenementen. 3) Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

  details
 • Basketballvereniging Club 2000

  Basketballvereniging Club 2000

  Toegankelijke basketbalvereniging voor Amsterdam Zuidoost

  details