Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Vrienden Vluchtelingenwerk Barneveld

  Stichting Vrienden Vluchtelingenwerk Barneveld

  De Stichting Vrienden Vluchtelingenwerk Barneveld, ook wel genoemd ‘Het Noodfonds’ is in 2001 opgericht om in noodgevallen, onder voorwaarden beschreven in het reglement, financiële steun te verlenen aan vluchtelingen. De stichting is een zelfstandig orgaan, maar alleen toegankelijk voor vluchtelingen die cliënt zijn van de Stichting Vluchtelingenwerk Oost Nederland, afdeling Barneveld.

  details
 • Stichting Vluchteling
 • Stichting Health Works

  Stichting Health Works

  Onze missie is om de zelfredzaamheid van gemeenschappen in voornamelijk fragiele staten te verbeteren op het gebied van gezondheid en welzijn. Wij geloven erin dat zelfs de meest kwetsbare mensen de innerlijke kracht hebben voor (weder)opbouw van een betere toekomst.

  details
 • Artsen zonder Grenzen
 • Rehoboth Evangelische Kerk van alle Naties

  Rehoboth Evangelische Kerk van alle Naties

  Welkom bij Rehoboth Evangelische Kerk van Alle Naties – (REKAN) Rehoboth Evangelische Kerk van Alle Naties (REKAN) zet een poging om de kerk die van plan te zijn als een multiraciale, meertalige en multiculturele gemeenschap van het geloof geworden. Wij zijn van mening dat elke traditie, elke natie, en elke culturele verscheidenheid zijn eigen rijkdom, en op basis van deze grond, wordt de kerk opgericht om deze diversiteit te vangen en het opbouwen van een gemeenschappelijke aanbidden plek voor iedereen. Bijbelse mandaat en gemeenschappelijke gronden “… want mijn tempel zal ‘Huis van gebed voor iedereen’ worden genoemd.” (Jesaja 56: 7) “Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken …,” (Mattheüs 28:19) “Op de pinksterdag waren zij allemaal bij elkaar gekomen…” (Handelingen 2: 1) “Er kan nu geen sprake meer zijn var Jood of niet-Jood, van slaaf of vrij man, van man of vrouw, want in Christus Jezus zijn wij één geworden.” (Galaten 3:28) “…Zij kwamen uit alle rassen, volken, stammen en taalgroepen. zij stonden voor de troon en voor het Lam, met witte kleren aan en palmtakken in de hand.” (Openbaring 7: 9)

  details
 • Stichting Da Capo

  Stichting Da Capo

  Het doel van de stichting Da Capo is migrantenvrouwen mogelijkheden bieden om nieuwe competenties en vaardigheden aan te leren waardoor zij beter kunnen participeren in de samenleving en gaan deelnemen aan de arbeidsmarkt in vrijwillige of betaalde functies.

  details