Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Schenk een Glimlach
 • Stichting Papili

  Stichting Papili

  Het begeleiden van getraumatiseerde vluchtelingen met een verblijfsstatus in Nederland, in 12 bijeenkomsten, 3 fases in de leeftijdscategorie van 23 tot 40 jaar, naar zelfredzaamheid via werk of opleiding. We richten ons op zowel alleenstaande vrouwen, jongvolwassen mannen als gezinnen. We willen traumaverwerking integreren in onze aanpak om deelnemers te helpen hun verleden te verwerken en hun eigen talenten te ontwikkelen.

  details
 • Stichting Hulp aan Tibetanen (SHAT)

  Stichting Hulp aan Tibetanen (SHAT)

  De Stichting heeft als doel het verlenen van hulp aan Tibetanen die buiten Tibet verblijven, zeer in het bijzonder aan de kinderen, zowel op materieel, sociaal, cultureel als ander niveau.

  details
 • Stichting BOOST voor Vluchtelingen

  Stichting BOOST voor Vluchtelingen

  BOOST is een thuisbasis voor nieuwkomers met een vluchtachtergrond, vrijwilligers uit de omgeving en nieuwkomersorganisaties. Samen geven ze vorm aan onze levendige plek en verrijken ze elkaar. Een plek waar mensen zichzelf mogen zijn, hun sociale netwerk vergroten, cultuur uitwisselen, de taal kunnen leren en zich op eigen tempo verder ontwikkelen. Zo bouwen nieuwkomers op een laagdrempelige en waardige manier aan hun toekomst in Nederland.

  details