Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Reanimatie & Levensreddende Technieken Nederland

  Stichting Reanimatie & Levensreddende Technieken Nederland

  Organiseren en geven van reanimatiecursussen voor iedereen. Tevens werving voor hartveilige 6-minuten zones in diverse gemeenten. Dit in samenwerking met Hartveilig Wonen.

  details
 • Stichting Diabetes Fonds

  Stichting Diabetes Fonds

  - Wetenschappelijk onderzoek mogelijk maken. Onderzoek van de beste kwaliteit, voor betere behandelingen van diabetes en de gevolgen ervan. En voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met diabetes. - Kennis uit onderzoek sneller naar de praktijk brengen. Dat doen we middels voorlichting en door trajecten te financieren waarbij onderzoeksresultaten toepassing vinden in de praktijk.

  details
 • Stichting Vrienden HagaZiekenhuis

  Stichting Vrienden HagaZiekenhuis

  1. Het bevorderen van welzijn en kwaliteit van verblijf van de patiënten 2. Het bijdragen aan research tbv patiëntenzorg / opleidingsfunctie 3. Het verbeteren van de inrichting en/of bijdragen aan instrumentarium van het HagaZiekenhuis

  details
 • Stichting Dutch UroOncology Studygroup

  Stichting Dutch UroOncology Studygroup

  Stichting DUOS bundelt 30 uro-oncologisch ziekenhuizen in Nederland; initieert studies bij prostaat-, testis- en blaascarcinoom; geeft patiëntenvoorlichting, wekelijks nieuwsbrieven en patientenforum.

  details
 • Stichting Josiah Nwugo Foundation

  Stichting Josiah Nwugo Foundation

  Ondersteuning van de dorpsbewoners d.m.v. scholing en schoon water- en energievoorziening. Bijdrage leveren aan het onderhoud van de beide water pompstations en het reeds gerealiseerd computercentrum voor educatie en inkomsten voor dorpsbewoners. De energie voor alle projecten moet grotendeels gebeuren d.m.v. generatoren.

  details
 • Stichting Casa/Carecenter Salaj

  Stichting Casa/Carecenter Salaj

  Realisatie en instandhouding van een zorgcentrum in Salaj/Roemenie

  details