Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Reanimatie & Levensreddende Technieken Nederland

  Stichting Reanimatie & Levensreddende Technieken Nederland

  Organiseren en geven van reanimatiecursussen voor iedereen. Tevens werving voor hartveilige 6-minuten zones in diverse gemeenten. Dit in samenwerking met Hartveilig Wonen.

  details
 • Stichting Diabetes Fonds

  Stichting Diabetes Fonds

  - Wetenschappelijk onderzoek mogelijk maken. Onderzoek van de beste kwaliteit, voor betere behandelingen van diabetes en de gevolgen ervan. En voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met diabetes. - Kennis uit onderzoek sneller naar de praktijk brengen. Dat doen we middels voorlichting en door trajecten te financieren waarbij onderzoeksresultaten toepassing vinden in de praktijk.

  details
 • Stichting Gasten Steun Fonds Hospice Wageningen-Renkum

  Stichting Gasten Steun Fonds Hospice Wageningen-Renkum

  Het finacieel ondersteunen van het Hospice Wageningen-Renkum, daarmee de mogelijkheid te bieden kwalitatieve goede zorg te geven aan mensen in de laatste fase van het leven. Met name ook financiële steun te geven voor die situaties en gasten wanneer blijkt dat eigen persoonleijke financiele draagkracht van de gast of zijn/haar verzekering onvoldoende dekking biedt voor de eigen bijdrage die van alle gasten gevraagd wordt. Daarmee is het hospice voor iedereen toegankelijk. In die gevallen waarbij financiële middelen ontbreken of onvoldoende zijn kan vanuit het gastenfonds een aanvulling komen. Dit voorkomt dat inkomsten derving in dergelijke situaties een te groot beslag zouden kunnen leggen op de begroting en reserves van de reguliere begroting van het Hospice Wageningen-Renkum.

  details
 • Kreis für natürliche Lebenshilfe e.V.

  Kreis für natürliche Lebenshilfe e.V.

  De Kreis für natürliche Lebenshilfe (Kring voor natuurlijke levenshulp) geeft de leer van Bruno Gröning door voor het behouden van de Godsverbinding. De leer van Bruno Gröning omvat in het bijzonder het verder geven van zijn op toonband behouden toespraken, welke de mensen de Godsverbinding geven en deze kunnen behouden. Daardoor stijgt het welbevinden en vele mensen krijgen daardoor de gezondheid.

  details
 • Stichting Vrienden HagaZiekenhuis

  Stichting Vrienden HagaZiekenhuis

  1. Het bevorderen van welzijn en kwaliteit van verblijf van de patiënten 2. Het bijdragen aan research tbv patiëntenzorg / opleidingsfunctie 3. Het verbeteren van de inrichting en/of bijdragen aan instrumentarium van het HagaZiekenhuis

  details
 • Stichting Dutch UroOncology Studygroup

  Stichting Dutch UroOncology Studygroup

  Stichting DUOS bundelt 30 uro-oncologisch ziekenhuizen in Nederland; initieert studies bij prostaat-, testis- en blaascarcinoom; geeft patiëntenvoorlichting, wekelijks nieuwsbrieven en patientenforum.

  details