Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Vereniging Armeniefonds Nederland
 • Stichting Zorg voor Burgerinitiatieven

  Stichting Zorg voor Burgerinitiatieven

  De Stichting heeft ten doel: Het faciliteren van wetenschappelijk onderzoek in de trias burgerinitiatieven, informele zorg en eerstelijnszorg met speciale aandacht voor kwetsbare groepen, beperkte gezondheidsvaardigheden en laaggeletterdheid.

  details
 • Stichting NOMI

  Stichting NOMI

  Stichting Nomi bouwt besloten contactapps voor stichtingen, instellingen en organisaties die zich inzetten voor mensen voor wie contact met lotgenoten van groot belang is. Dat kan zijn vanwege ziekte, een chronische beperking of om anders-zijn

  details
 • Stichting Dorpsmoestuin Ovezande

  Stichting Dorpsmoestuin Ovezande

  Beheren en exploiteren van een dorpsmoestuin om daarin groenten te kweken en deze belangeloos te schenken aan Voedselbank de Bevelanden in Goes. De stichting onderschrijft dan ook de doelstelling van Voedselbank de Bevelanden die mensen helpt met een inkomen onder de armoedegrens, door hen te voorzien van een wekelijks voedselpakket.

  details
 • Stichting Land aan Zee

  Stichting Land aan Zee

  De stichting heeft als doel om samen een respectvolle, inspirerende en warme samenleving te creëren door de organisatie van bijeenkomsten van één of meerdere dagen, die bijdragen tot een aantal essentiële elementen in het leven: - aandacht voor jezelf en voor wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te zijn; - aandacht en respect voor elkaar, voor de gemeenschap en voor verbinding; - aandacht voor de natuur en de plek waarop we leven, en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details