Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Werk aan de Korte Uitweg

  Stichting Werk aan de Korte Uitweg

  Het beheren en behouden van het fort Werk aan de Korte Uitweg, alsmede het exploiteren van dit fort op een ecologisch verantwoorde wijze en voorts al hetgeen hier zijdelings of direct mee verband houdt.

  details
 • Stichting TOVOC

  Stichting TOVOC

  Kinderen uit achterstandswijken in Ethiopië uit armoede helpen middels onderwijs. Hulp aan arme families, HIV-patienten. Daklozen helpen aan een woonplek.

  details
 • Stichting Perma Atlas

  Stichting Perma Atlas

  Verwoestijning, ontbossing en uitputting van landbouwgrond tegen gaan.

  details
 • Stichting Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

  Stichting Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

  Maatschappelijke functie: alle lagen van de bevolking een plekje bieden in het Cultuurhuis dmv een gevarieerd programma en luisteren naar de inwoners waar de behoefte is. Samenwerken en verbinden: lokale stichtingen, bedrijven en verenigingen verbinden en elkaar versterken en aanvullen, waardoor de inwoners een ontmoetingsruimte heeft in de dorpskern waar diversiteit plaatsvindt onder één dak.

  details
 • Stichting Donum

  Stichting Donum

  Het bevorderen van welzijn van mensen binnen - en buiten Nederland en het steunen van kerken, scholen en politieke partijen.

  details
 • Stichting VPTZ Leendert Vriel Twente

  Stichting VPTZ Leendert Vriel Twente

  Optimaliseren van samenwerking tussen in Twente werkzame organisaties die zich bewegen op het gebied van de vrijwilligers palliatieve terminale thuiszorg en het representeren van die organisaties naar buiten toe.

  details