Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Xtra

  Stichting Xtra

  burgers binnen de regio Haaglanden e.o. maatschappelijk optimaal laten participeren en daarmee een vitale samenleving te realiseren.

  details
 • Voor Welzijn (miv 1-1-2022 Wijkz)

  Voor Welzijn (miv 1-1-2022 Wijkz)

  Het versterken van de eigen kracht van burgers en hun omgeving door middel van het ontwikkelen, uitvoeren, stimuleren, coordineren van en adviseren over vormen van maatschappelijke ondersteuning in de daarvoor in aanmerking komende gebieden in het algemeen en in het bijzonder de gemeente 's'Gravenhage en de regio Haaglanden en omstreken.

  details
 • Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

  Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

  Het Zeldzame Ziekten Fonds is een kleine stichting die met lage kosten een zo hoog mogelijk resultaat probeert te halen. Door het aanschrijven van vermogensfondsen en het organiseren van evenementen halen we geld op voor de financiering van onderzoek en de organisatie van lotgenotencontact. In 2023 willen we nog meer fondsen aanschrijven en de opbrengst van de evenementen verhogen tot een omzet boven de 1 miljoen euro. Het Zeldzame Ziekten Fonds is betrokken en betrouwbaar. Betrokken door de organisatie van lotgenotencontact en betrouwbaar in de manier waarop we werken. We bouwen geen reserves op en de directeur en het bestuur zijn onbezoldigd.

  details
 • stichting vrienden van de stichting brabantzorg, regio den bosch en bommelerwaard

  stichting vrienden van de stichting brabantzorg, regio den bosch en bommelerwaard

  verlenen van financiƫle steun aan projecten en activiteiten die het leven van clienten van Stichting Brabantzorg veraangenamen

  details
 • Stichting Rookpreventie Jeugd
 • Stichting Vrienden Beatrix

  Stichting Vrienden Beatrix

  Het financieren van sociale en culturele voorzieningen ten behoeve van de bewoners van Woonzorgcentrum Beatrix.

  details