Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Danstheater Aya
 • Stichting Musicon Producties

  Stichting Musicon Producties

  Statutaire doelstelling: a. het beheren en exploiteren van een centrum voor organisaties en initiatieven op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied. b. Het ondersteunen en ontwikkelen van activiteiten en projecten op het gebied van audiovisuele kunsten. c. Het behartigen van de belangen van artiesten, zowel amateurs als (semi)professionelen. d. Het stimuleren van het (inter)regionaal kunst- en cultuuraanbod.

  details
 • Molenstichting Gemert-Bakel

  Molenstichting Gemert-Bakel

  Het In stand houden van monumentale korenmolens. Het opleiden van molenaars. Het openstellen van de molens voor belangstellenden. Het bewaren van maaltechnieken.

  details
 • Stichting Quercus Musica

  Stichting Quercus Musica

  Ondersteuning jong afgestudeerde musici

  details
 • Stichting Juan 14:6

  Stichting Juan 14:6

  Het vestigen, het houden en in standhouden van Christelijke kerken, het geven van cursussen ter bevordering van de kennis van de Bijbel aan leden. Het bevorderen van het welzijn en welbevinden van ouderen, jongeren drugsverslaafden, alcoholisten op sociaal en religieus gebied.

  details
 • Stichting Achterhoek FM

  Stichting Achterhoek FM

  Het uitzenden van omroepprogramma's voor de gemeente Lochem, dat zodanig is samengestelddat het van algemeen nut is voor alle in de gemeente levende maatschappelijke, culturele en godsdienstige groeperingen

  details