Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Danstheater Aya
 • Stichting Musicon Producties

  Stichting Musicon Producties

  Statutaire doelstelling: a. het beheren en exploiteren van een centrum voor organisaties en initiatieven op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied. b. Het ondersteunen en ontwikkelen van activiteiten en projecten op het gebied van audiovisuele kunsten. c. Het behartigen van de belangen van artiesten, zowel amateurs als (semi)professionelen. d. Het stimuleren van het (inter)regionaal kunst- en cultuuraanbod.

  details
 • Molenstichting Gemert-Bakel

  Molenstichting Gemert-Bakel

  Het In stand houden van monumentale korenmolens. Het opleiden van molenaars. Het openstellen van de molens voor belangstellenden. Het bewaren van maaltechnieken.

  details
 • Stichting Quercus Musica

  Stichting Quercus Musica

  Ondersteuning jong afgestudeerde musici

  details
 • Stichting Lokale Media Bronckhorst, Lochem en andere gemeenten

  Stichting Lokale Media Bronckhorst, Lochem en andere gemeenten

  Het uitzenden van omroepprogramma's voor de gemeente Bronckhorst, dat zodanig is samengesteld dat het van algemeen nut is voor alle in de gemeente levende maatschappelijke, culturele en godsdienstige groeperingen

  details
 • Stichting Vrienden van de Lobithse Molen

  Stichting Vrienden van de Lobithse Molen

  De stichting heeft tot doel, het behoud van de Lobithse Coornmolen gelegen aan het Geuzenveld te Lobith teneinde de molen in stand te doen houden en een functie laten vervullen als cultuur-historisch erfgoed en voor alles wat daarmee in de meest uitgebreide zin des woords verband houdt of daartoe bevordelijk kan zijn.

  details