Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Fondsen Verhildersum

  Stichting Fondsen Verhildersum

  Het verwerven van financiƫle middelen en het beheren daarvan ten behoeve van het in stand houden en de ontwikkeling van Landgoed Borg Verhildersum

  details
 • Stichting Cinema Middelburg

  Stichting Cinema Middelburg

  De Stichting Cinema Middelburg heeft zich ten doel gesteld een filmaanbod te verzorgen voor de inwoners en bezoekers van Middelburg en omgeving en wil daarbij een stabiele en inspirerende schakel zijn in het culturele, sociale en maatschappelijke leven.

  details
 • Stichting Internationaal Lied Festival Zeist

  Stichting Internationaal Lied Festival Zeist

  Het Internationaal Lied Festival Zeist wil binnen drie jaar (vanaf 2016) een toonaangevend liedfestival worden. Het festival geeft een podium aan nationale en internationale topmusici, zowel gerenommeerd als aanstormend. Het repertoire richt zich op de klassieke zangkunst en is voor een breed publiek toegankelijk. Het festival stimuleert talentontwikkeling door masterclasses en door samenwerkingsverbanden aan te gaan met amateurmusici en scholen. Zang, de oervorm van de muziekkunst, krijgt het podium dat zij verdient.

  details
 • Stichting \"De Olde Vechte\"

  Stichting "De Olde Vechte"

  -De doelstelling volgens de regelgeving: De Stichting heeft tot doel mensen te ondersteunen en te begeleiden in: *ontdekken en ontwikkelen van kwaliteiten en mogelijkheden. *bewust worden en versterken van de positie in de eigen leefomgeving. *stimuleren een bijdrage te leveren aan de samenleving. Onder het doel valt verder al hetgeen daarmee verband houdt of tot verwzenlijking van het doel kan bijdragen. Het uitgangspunt van de stichting is dat ieder een eigen verantwoordelijkheid heeft voor zichzelf en de omgeving en dat zorg, liefde en respect bijdragen aan een betere samenleving.

  details
 • Stichting Culturele evenementen Nijmegen

  Stichting Culturele evenementen Nijmegen

  Het (laten) organiseren van culturele evenementen en activiteiten in en om de stad Nijmegen en alles wat hiermee in de ruimste zin verband houdt. Stichting CEN streeft ernaar haar werkzaamheden zo efficiƫnt mogelijk uit te voeren en de leden zo veel mogelijk waarde voor hun contributies te bieden.

  details
 • Stichting De Genade van God- The Grace of God

  Stichting De Genade van God- The Grace of God

  A. Het bevorderen van ontwikkeling en de sociale en maatschappelijk betrokkenheid van kansarme kinderen en vrouwen. B. Het verrichten van verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

  details