Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet

  Stichting Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet

  Het bevorderen van de kamermuziek in het algemeen en het ondersteunen van de activiteiten die het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet ontplooit in het bijzonder

  details
 • Stichting Symfonie in de Achterhoek
 • Stichting Perdu

  Stichting Perdu

  Perdu wil een podium zijn voor literatuur met de dichtkunst als focus en reflectie en vernieuwing als uitgangspunten. Perdu wil daarmee een broedplaats zijn voor jong en oud talent in de voorhoede van wat gepresenteerd wordt in de poëzie in samenhang met andere literaire genres en disciplines. Dat talent betreft niet alleen de kunstenaars zelf maar ook de vrijwilligers voor wie het werken bij Perdu als leerschool en springplank naar het professionele werkveld kan fungeren.

  details
 • Islamitische Stichting Nederland Waalwijk A. Geylani Moskee
 • Stichting Huizer Museum

  Stichting Huizer Museum

  exploitatie van een cultuur historisch museum

  details
 • Islamitische Stichting Nederland (Hollanda Diyanet Vakfi) Mescidi Aksa Camii

  Islamitische Stichting Nederland (Hollanda Diyanet Vakfi) Mescidi Aksa Camii

  De doelstelling zoals statutair vastgesteld: Het beheren en exploiteren van gebouwen, die worden gebruikt voor sociale, culturele en religieuze activiteiten. Het verstrekken van religieuze, culturele en sociale activiteiten en het bieden van hulp aan Islamieten, die een bij de stichting in beheer zijnde moskee en sociaal-culturele ruimte bezoeken. De verkoop aan de bezoekers van de moskee en sociaal-culturele ruimte van levensmiddelen, kranten, tijdschriften en boeken. Het in stand houden en creëren van mogelijkheden voor de in Winterswijk e.o. verblijvende Islamieten om te kunnen voldoen aan hun godsdienstige plichten. Het bevorderen van het welzijnsklimaat van de Turks-Islamitische gemeenschap in Winterswijk e.o. en het geven en steunen van Islamitisch onderwijs aan geïnteresseerden. Het verstrekken van culturele en sociale activiteiten en het bieden van hulp aan in Nederland wonende Islamieten. Het (doen)organiseren van sociale, culturele en sportieve evenementen en het deelnemen aan dergelijke evenementen. Het bevorderen van de emancipatie van de Turks-Islamitische vrouwen in de gemeente Winterswijk. De stichting beoogt niet het maken van winst.

  details