Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting SYB

  Stichting SYB

  Kunsthuis SYB is een artist residency en presentatie-instelling in Beetsterzwaag, Friesland, waar kunstenaars en curatoren wonen, werken, experimenteren en presenteren. Kunsthuis SYB stelt haar ruimte en organisatie in dienst van de resident. Geselecteerde projecten hebben een onderzoekend en experimenteel karakter. Residents krijgen ruimte, tijd, budget en huisvesting om zich zowel inhoudelijk als professioneel te verdiepen en een volgende stap in hun werk te zetten. Daarbij worden zij aangespoord om samen te werken met andere kunstenaars, collega’s uit andere disciplines en bewoners uit het dorp. SYB is ook plek voor praktijkervaring en loopbaanversneller voor jonge curatoren, critici, schrijvers/recensenten, educatief medewerkers, publiciteitsmedewerkers en vrijwilligers uit de directe omgeving.

  details
 • Stichting Lumen Film

  Stichting Lumen Film

  De productie van audiovisuele projecten in de ruimste zin van het woord.

  details
 • Stichting Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet

  Stichting Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet

  Het bevorderen van de kamermuziek in het algemeen en het ondersteunen van de activiteiten die het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet ontplooit in het bijzonder

  details
 • Stichting Symfonie in de Achterhoek
 • Stichting Perdu

  Stichting Perdu

  Perdu wil een podium zijn voor literatuur met de dichtkunst als focus en reflectie en vernieuwing als uitgangspunten. Perdu wil daarmee een broedplaats zijn voor jong en oud talent in de voorhoede van wat gepresenteerd wordt in de poëzie in samenhang met andere literaire genres en disciplines. Dat talent betreft niet alleen de kunstenaars zelf maar ook de vrijwilligers voor wie het werken bij Perdu als leerschool en springplank naar het professionele werkveld kan fungeren.

  details
 • Islamitische Stichting Nederland Waalwijk A. Geylani Moskee