Zoek ANBI

Zoekresultaten

 • Stichting Erard Ensemble

  Stichting Erard Ensemble

  De stichting heeft tot doel het Erard Ensemble te ondersteunen in zijn activiteiten. Deze activiteiten zijn het organiseren van festivals, het maken van cd opnamen en het uitvoeren van concerten. Kern hierin is dat de uitvoeringen plaats vinden op historische (toets)instrumenten uit vooral de negentiende eeuw.

  details
 • Stichting Continu├»teit O.T.

  Stichting Continuïteit O.T.

  a. Het uitbrengen, produceren, coproduceren, mogelijk maken of mede mogelijk maken van muziek-, dans- en andere theaterproducties en theatrale projecten in de ruimste zin van het woord, die in het algemene belang worden georganiseerd. b. En het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

  details
 • Stichting RecreatieVervoer Senioren

  Stichting RecreatieVervoer Senioren

  de stichting heeft ten doel om zonder winstoogmerk recreatief vervoer voor senioren te verzorgen

  details
 • Stichting Het Ketelhuis

  Stichting Het Ketelhuis

  Vertoning van en debat over de Nederlandse film.

  details
 • Stichting Beheer Aaltense Musea

  Stichting Beheer Aaltense Musea

  Het verschaffen van middelen en mogelijkheden ter instandhouding of uitbreiding van de Aaltense Musea en ter verbetering van de kwaliteit van het door die vereniging middels haar musea gebodene, zulks in de ruimste zin des woords.

  details
 • Stichting Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht

  Stichting Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht

  De stichting stelt zich ten doel: het bevorderen van actief burgerschap van de inwoners van de gemeente Woensdrecht, het vergroten van de sociale competenties van de inwoners van de gemeente Woensdrecht, het zorgdragen dat het sociale netwerk rond mensen vergroot wordt, het bijdragen door lokaal welzijnswerk aan het uitstellen van het moment waarop een beroep op formele zorg gedaan wordt.

  details